Remorcare auto

Remorcare auto

Remorcare AutoDeplasarea incarcaturii grele, voluminoase pe drum, fie ca este vorba de un camper, de o remorca cu barca sau de orice altceva care se ataseaza la spatele unui vehicul de tractare, poate fi un proces complicat si de aceea va recomandam remorcare auto. Conducerea unui automobil cu un alt set de roti in spatele acestuia este mult diferita de conducerea unui autoturism in sine, deci exista cateva probleme pe care trebuie sa le tineti minte in timp ce remorcati. Detaliile mici vor face ca plimbarea sa devina neplacuta sau inconfortabila si, eventual, sa schimbe sau sa deterioreze orice greutate pe care o trageti; Probleme mai importante, pot duce la situatii grave, cum ar fi rasturnarea, incidente care cauzeaza accidente si dauneaza celorlalti soferi de pe sosea.

Cum ne pregatim pentru tractari auto?

Desi ar putea parea o configuratie elaborata, exista cativa pasi simpli pentru a va asigura o excursie sigura si sigura de tractare. Unele implica efectuarea unor verificari rapide si periodice ale echipamentelor, in timp ce altele implica pur si simplu constientizarea capacitatilor specifice de remorcare ale vehiculului. Cat de mult poate greutatea masinii sa remorcheze? Exista un echipament suplimentar pe care trebuie sa-l cumparati inainte de a iesi? Cum ar trebui sa va adaptati tehnica de conducere pentru a face ca deplasarea sa fie mai sigura?

Inainte de a incepe sa tractati o cantitate nedeterminata de incarcatura intr-o remorca sau sa prindeti o barca de 18 metri, este mai bine sa stiti capacitatea de tractare a masinii, camionului, SUV-ului sau vehiculului de agrement. Tractarea a prea multa greutate poate provoca o multime de probleme, indiferent de cat de mare si puternic este motorul. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este referirea la manualul de utilizare al vehiculului dvs., care va va oferi numere specifice privind greutatea pe care o puteti remorca.

Exista, de asemenea, cateva definitii de care trebuie sa  tineti cont:

Greutatea bazei - aceasta este, in termeni simpli, greutatea reala a intregului vehicul, inclusiv toate lichidele (adica un rezervor complet de gaz, ulei de motor, lichid de racire, lichid de transmisie si altele) si orice echipament suplimentar.

Greutatea incarcaturii - greutatea incarcaturii include greutatea pasagerilor, marfa si orice echipament optional (adica o trapa).

Sarcina utila permisa - este cantitatea maxima de greutate, inclusiv marfurile si pasagerii, pe care un vehicul le poate transporta.

Cunoasterea greutatii pe care o poate trage vehiculul dvs. va va mentine in siguranta si va va ajuta sa va pregatiti mai bine pentru incarcare. Odata ce stii cat de multa incarcatura poti sa transporti, totusi, exact cum puneti acea incarcatura este o alta problema; Cititi despre distribuirea corespunzatoare pe pagina urmatoare.

Daca ati vrut vreodata sa va mutati intr-o alta casa sau apartament, probabil ca a trebuit sa va ocupati de mutarea tuturor lucrurilor, impachetand lucrurile intr-un camion. Cel mai probabil ati mutat obiectele mai mari, cum ar fi mobilierul si televizorul in primul rand. Apoi ati adus obiectele mai mici, cum ar fi cutiile, plasandu-le in jurul obiectelor mai mari.