Firma paza nonstop

Firma paza nonstop

Firma paza nonstopPentru acei agenti de paza care luceaza in firme paza non-stop, solicitantii care pun accentul pe instruirea lor in domeniul artelor martiale sunt de obicei considerati mai putin de dorit. Daca se considera ca sunt potential supraagresivi, acestia ar putea creste raspunderea si riscul pentru client (si compania de securitate), mai degraba decat sa-l diminueze.

Avantaje firma paza nonstop

Acestea fiind spuse, pentru practicarea de auto-protectie si arestare-si-control, acolo unde este cazul, sistemele moderne de autoaparare sau "combativele" ofera optiuni bune. De obicei tehnicile se imprumuta de la jujitsu japonez, kung fu, poate si de la lupte greco-romane si mecanici de corp de tip box. Ele sunt facute sa fie simple, eficiente si usor de invatat. Unele sunt asociate cu combativele Aliatilor din WW2: Fairbairn, Sykes si Applegate. Programul Blauer Tactical, Keysi, JKD, poate oferi o pregatire buna. Krav maga a fost mentionat si se inscrie in aceasta categorie.

Formarea mai specifica pentru arest si control include PPCT si ISR ​​Matrix. Preferam acest lucru, deoarece este mult mai prietenos pentru utilizare. PPCT asigura serviciul pentru nevoia de abilitati motorii de baza, dar tehnicile lor sunt toate fine si complexe. Este ca si cum am intelege problema in teorie fara a o aplica efectiv niciodata. Exista si alte sisteme - prea multe pentru a le enumera, dar PPCT este cel mai cunoscut, iar ISR Matrix este preferatul nostru.

O alta categorie de programe de formare este folosita de personalul din domeniul sanatatii mintale, al bunastarii copilului si al familiei si al educatiei speciale. Se numeste de obicei "retinere non-abuziva", "gestionarea comportamentului agresiv" sau ceva similar. Acestea subliniaza minimizarea daunelor tuturor celor implicati, inclusiv subiectul. Aceste tipuri de personal - asistenti sociali, asistenti psihiatrici trebuie sa-si asume o anumita povara a functiei de securitate, chiar daca nu este punctul central al locului de munca, pur si simplu pentru ca sunt acolo cand se intampla ceva. Cel putin, ei trebuie sa se protejeze si, uneori, sunt chemati sa retina un client / pacient. Personalul de securitate care lucreaza in aceste locatii sau in alte situatii similare ar putea primi aceasta instruire.

Interventia non-violenta a institutiilor de prevenire a crizelor este cea mai populara din aceasta categorie. Suntem un fan al optiunilor terapeutice (operate de Michael Partie) si ale lui Code White, dar nici unul dintre ei nu are distributie foarte larga. Exista multe companii mici, uneori doar cu o persoana, uneori zece angajati, care ofera formare intr-o regiune.

Dupa cum au subliniat si altii, instruirea ar trebui sa implice, de asemenea, cum sa utilizati kitul de interventie eficient. Setul tipic variaza de la un loc la altul. In statele bogate, cum ar fi Europa de Vest, Canada, SUA, exista mai mult decat clasicele bastoane si pray-ul OC. De obicei, spray-ul OC nu raneste subiectul.

Gardienii care folosesc bastoane pot sa le foloseasca pentru incuietori si controale dar atunci cand se lovesc cu ele, sunt antrenati sa loveasca coapsa sau tibia. Acest lucru duce mult la reducerea capacitatii persoanei vizate de a se deplasa sau de a ataca. Poate sa se raneasca, si de aceea bastonul nu este pentru a lovi in cap sau pentru a  risca sa rupeti coaste.