Farmacii naturiste non-stop

Farmacii naturiste non-stop

Farmacii naturiste non-stopIn functie de persoana pe care o intrebati, exista similitudini in raspunsurile la intrebarea "Ce face o farmacie buna?", dar veti vedea si diferente. Exista si farmacii naturiste non-stop.

Avantaje farmacii naturiste non-stop

Farmacistul academic va va spune ca diligenta si competenta sunt cele mai importante atribute pe care farmacistul le poate avea. Acesta este un raspuns incomplet, deoarece slabiciunea academicienilor este ca nu au experienta de vanzare cu amanuntul.

Farmacistul normal va discuta despre lipsa personalului.

Farmacistul din spital este probabil de acord cu ambele.

Ceea ce uneste aceste sectoare diferite, dar esentiale, este ceea ce eu numesc cele trei C-uri: Compatibilitate, Compasiune si Competenta. Daca putem realiza mixul corect al acestor 3 factori, rezultatul se manifesta ca motivatie, moralitate inalta si lucrul in echipa.

Cu toate acestea, peisajul profesional s-a schimbat drastic. Provocarile se ridica. In ciuda eforturilor noastre cele mai bune, iarba verde devine maro, iar buruienile devin tot mai inalte.

Am cerut farmacistilor tipul de mediu in care ar prefera sa lucreze:

Doriti sa va aflati intr-o farmacie care face mai putin de 100 de prescriptii pe zi, dar nu veti avea nici un ajutor?

Ati prefera sa faceti 100-300 de prescriptii pe zi ca farmacist singur, cu 1 sau 2 tehnicieni?

Ati prefera sa faceti mai mult de 300 de prescriptii pe zi, cu 3 tehnicieni si un farmacist care se suprapune timp de doua ore?

Cei care au preferat 100 de prescriptii sau mai putin au spus ca ar putea practica farmacie asa cum au fost instruiti, din cauza contactului direct cu pacientii. De exemplu, o prescriptie a fost eliberata pentru controlul nasterii si femeile au vrut sa cumpere Sf. Johns Wart. Explicandu-le contradictia, farmacistul ar fi putut preveni o sarcina nedorita.

In mediile mai aglomerate, acest lucru nu s-ar intampla. Nu este faptul ca farmacia nu doreste sa ofere ajutor suplimentar, ci ca companiile de asigurari nu asigura fondurile. Astazi, departamentul de prescriptie medicala este o simpla locatie. Este cea mai scumpa zona de operat. Farmacia a devenit mai complicata; Acest lucru a costat sistemul nostru de sanatate miliarde de dolari.

In cele din urma, securitatea a devenit o problema majora in farmacii. In timp ce magazinele sunt deschise tarziu, farmaciile sunt deschise non-stop si magazinele sunt situate in apropierea autostrazilor, jafurile armate cresc dramatic. Exista o multime de nebuni acolo si sunt dispusi sa traga pentru a-si lua drogurile.

In comertul cu amanuntul, este frustrant ca clientii sa verifice cateva articole atunci cand exista 5 case de marcat si doar 1 este in uz. Clientii se plang, gandindu-se ca magazinul incearca sa economiseasca bani, cand realitatea este ca furtul se afla la un nivel ridicat. Se estimeaza ca 30 de miliarde de dolari pe an se pierd din cauza acestuia.

Cand  clientii sunt in asteptare, solicitam managerului sa deschida o casa noua pentru a accelera linia, iar acest lucru se intampla cand lucram impreuna cu ceilalti. Ceea ce ne aduce inapoi la cei trei C. Compatibilitate, Compasiune si Competenta.