Ce nu siati despre shopping?

Ce nu siati despre shopping?

2_19Majoritatea femeilor considera drept metoda de relaxare mersul la cumparaturi si de aceea cele mai multe incearca sa mearga la shopping cat mai des.

Chiar daca ziua nu au foarte mult timp, fiind implicate in diverse activitati, oamenii pot merge la shopping si seara, si cum shoppingul se face din pasiune in cazul femeilor mai ales, acestea pot apela la magazinele non-stop deschise.

Cei de la Million Looks ne dezvaluie cateva lucruri interesante despre shopping.

1. Femeile care cumpara haine sau incaltaminte se simt mult mai bine decat cele care cumpara ustenstile de bucatarie sau alte bunuri pentru gospodarie.

2. Femeile care isi petrec 17 ore pe saptamana la cumparaturi si cheltuie o suma de aproximativ 600 de lei sunt mai slabe si sanatoase in comparatie cu cele care nu fac acest lucru.

3. Femeile se gandesc la cumparaturi la fel de des ca barbatii la sex. 74% dintre reprezentantele sexului frumos au admis ca se gandesc la shopping in fiecare minut, iar 2 din 5 femei au precizat ca sunt dependente de posete si pantofi.

4. Dependentele de cumparaturi au mai putine riduri si arata mai tinere in comparatie cu cele care dezagreaza aceasta activitate.

5. Majoritatea celor care iubesc shoppingul sunt mai increzatoare in fortele lor si foarte rar sufera de depresie.

6. Cele care fac cumparaturi de cateva ori pe saptamana sunt mai bine dispuse in comparatie cu cele care fac asta doar in timpul weekendului sau o data pe saptamana.

7. In timpul unei vieti, o femeie petrece 25.184 de ore si 53 minute la cumparaturi.

8. Pentru a analiza "piata", o femeie isi pierde 48 de ore si 51 de minute pe an

9. Reprezentantele sexului frumos cheltuie mai multi bani ca sa isi achizitioneze hainele cu care se duc in vacanta decat pe vacanta in sine.

10. Blugii, tricourile si topurile pentru femei sunt cele mai bine vandute produse din intreaga lume.

S-au facut foarte multe studii, cu toate ca nu era neaparat necesar, care au aratat ca mersul la shopping este una din activitatile preferate de femei, si cum fiecare lucru si activitate se face nuantat asa este si in cazul cumparaturilor.

Pentru cazul in care doriti sau va place sa iesiti seara si aveti chef de o plimbare prin magazine cu prietenele nu ezitati sa mergeti in magazinele non-stop deschise. Astfel va veti putea relaxa cumparand tot timpul.