Asistenta rutiera non-stop

Asistenta rutiera non-stop

Asistenta rutiera non-stop

Asistenta rutiera non-stop rutiera ii ajuta pe soferi atunci cand vehiculul nu maimerge. Este o optiune pentru aproape fiecare polita de asigurare auto. Compania dvs. de asigurari auto colaboreaza de obicei cu o retea existenta de intreprinderi care ofera servicii de asistenta rutiera sau angajeaza o echipa care sa contacteze si sa aranjeze servicii in numele clientului. Furnizorul de servicii care este trimis unui conducator auto depinde in intregime de locatia, vehiculul si circumstantele acestuia. Furnizorii de servicii cei mai apropiati si cei mai potriviti au tendinta de a fi angajati. In general, adaugarea de asistenta rutiera la asigurarea dvs. va va aduce: remorcare, service pentru baterii, service anvelope, livrare combustibil, serviciu de blocare si extragere. Mai jos este o descriere a ceea ce include fiecare serviciu si un scenariu care necesita acest lucru.

Cand avem nevoie de asistenta rutiera nonstop?

Asistenta pe sosea este incercarea unui profesionist de service de a efectua reparatii mecanice minore si ajustari in efortul de a face din nou un vehicul sa functioneze. Exista o lista aparent infinita de lucruri care pot merge in neregula cu o masina, ceea ce poate fi un plus de valoare pentru orice polita de asigurare a masinilor. Daca nu puteti sa-l conduceti pentru nici un motiv si serviciul profesionist nu va poate repune vehiculul intr-o stare in care poate fi condusa in siguranta, atunci veti avea nevoie de unul dintre urmatoarele servicii.

Serviciul de remorcare este furnizat atunci cand asistenta rutiera nu reuseste sa faca din nou un vehicul sa poata fi condus in siguranta. In functie de furnizorul dvs. de asistenta rutiera, va va remorca un mecanic pana la un numar limitat de kilometri. In cazul in care doriti sau aveti nevoie de autovehiculul tractat dincolo de aceasta limita, acesta nu va lasa vehiculul blocat pe sosea, dar va va percepe bani in plus.

Serviciul de pornire la pornirea bateriei este o incercare de a porni un vehicul prin pornirea bateriei, daca nu se recomanda altfel de catre producator. De exemplu, oricine conduce o masina electrica ar trebui sa faca referire la manualul proprietarului, deoarece acestea opereaza diferit fata de majoritatea vehiculelor de pe sosea si au mai putini profesionisti calificati in service care se pricep sa le repare. In general, vehiculele hibride folosesc bateria care alimenteaza motorul electric pentru a cupla motorul pe benzina, ceea ce face putin probabil ca acestea sa necesite vreodata asistenta.

Anvelopele sparte pot aparea oricand si asistenta la trafic este acolo pentru a va ajuta. Daca sunteti membru al unor servicii rutiere, un profesionist de service va  raporta locatia si va inlocui anvelopa sparta cu rezerva din interiorul vehiculului. Asistenta rutiera pentru un automobil nu acopera, de regula, o pneu spart pentru o motocicleta sau orice alt vehicul cu doua sau trei roti.

Serviciul de preluare si serviciul de lmecanica sunt pentru ambele atunci cand un conducator auto nu poate intra in propriul vehicul. Dar exista o diferenta intre cele doua. De fiecare data cand un serviciu de asistenta rutiera profesionist ajuta un sofer sa-si deschida vehiculul, operatiunea se incadreaza in serviciul de blocare. De obicei, acestia pot reusi intrarea utilizand o pana  sau un instrument dur pentru a debloca o usa. Daca serviciul de asistenta rutiera nu poate intra in vehicul, va fi chemat un serviciu de lacatusi.