Agentie pariuri Dumbraveni

S.C. BAUM S.R.L.

Agentie pariuri Dumbraveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie pariuri Dumbraveni: S.C. BAUM S.R.L..

Una dintre cele mai importante companii producatoare de jocuri de noroc din Romania s-a nascut in 1993, in inima Transilvaniei, din dorinta de a crea produse competitive pentru piata autohtona.

Acum, la o distanta de peste 20 de ani, BAUM numara peste 500 de angajaţi si este un etalon al calităţii si seriozităţii pe piata românească a jocurilor de noroc, indiferent ca vorbim despre productie de sloturi sau jackpoturi ori de operare in salile proprii.

BAUM priveste spre viitor, inovatia fiind unul dintre telurile de la care nu a abdicat niciodata. Astfel, primordiala a fost, in toti acesti ani, dezvoltarea de noi produse si securitatea operarii acestora.

Mai mult, experienta acumulata a dus, in 2008, la aparitia primului multigame Dracula's Games, un real succes atat pe plan national cat si international. Reputatia BAUM a dus produsele noastre pe diverse continente iar salile de jocuri si cazinourile din intreaga lume beneficiaza de cele mai noi sloturi BAUM GAMES.

Cele sapte versiuni dezvoltate pana in prezent se bucura de un mare succes in randul jucatorilor dar si a operatorilor de sali de jocuri, fiind unele din cele mai cautate sloturi.

BAUM este singura companie autohtona producatoare de hardware si de software pentru sloturi si exportatoare intr-o multime de tari din intreaga lume. De altfel, suntem printre putinii producatori romani, daca nu singurii, care detin clasificari internationale ca BMM sau GLI.

An de an suntem prezenţi la cele mai importante targuri si expozitii ale industriei de profil, promovand produse romanesti de calitate.

Viitorul va aduce noi versiuni ale multigame-ul Dracula's Games dar si, la fel ca pana acum, o multime de inovatii in domeniul jocurilor de noroc si al sistemelor jackpot.

Strategia companiei este de a satisface toate cerintele clientilor si partenerilor sai printr-o gama larga de echipamente de ultima ora si servicii de calitate. De altfel, BAUM se mandreste cu timpul scurt de raspuns al departamentului de service, acolo unde intodeauna o echipa de profesionisti in domeniu iti raspunde pe loc si te ajuta in cel mai scurt timp. Datorita acestei strategii de bussines, BAUM este una dintre cele mai apreciate companii din gamming-ul romanesc.

Galerie foto