Agentie pariuri Alexandria

Mozzart Bet

Agentie pariuri Alexandria reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie pariuri Alexandria: Mozzart Bet.

ISTORIC

Compania Mozzart a fost înfiinţată în luna august a anului 2000. De atunci au fost deschise mai mult de 340 de agenţii pe teritoriul Serbiei. Spre sfârşitul anului 2006 ne-am extins activitatea şi pe pieţele din România, Republica Srpska şi Macedonia, cu un total de mai bine de 450 de puncte de lucru în cele patru ţări. Activitatea noastră principală o constituie organizarea pariurilor sportive, prelucrarea cotelor şi producţia software-ului de suport aferent.

POLITICA DE AFACERI A COMPANIEI MOZZART

Scopul primar al politicii de afaceri a companiei Mozzart îl reprezintă stabilirea şi îmbunătăţirea standardelor în domeniul pariurilor sportive în Serbia şi în regiunea Europei de Sud-Est.

Calitatea deosebită în toate domeniile de activitate este caracteristica de bază a companiei noastre. Îmbunătăţirea continuă şi investiţii semnificative în extinderea şi întărirea reţelei de puncte de lucru, în spaţii comerciale noi amenajate modern, în dezvoltarea şi îmbunătăţirea activităţilor sunt surse importante de motivare pentru ca angajaţii noştri să-şi demonstreze cât mai bine competenţele, pentru a se perfecţiona şi a evolua profesional. Crearea noilor locuri de muncă reprezintă pentru cadrele tinere şi instruite o oportunitate de a-şi găsi locul într-o companie autohtonă ce este lider de piaţă în domeniul pariurilor sportive.

Rezultatele comerciale confirmă faptul că avem programe definite clar şi o piaţă bine prospectată cu ambiţii regionale indubitabile. Capitalul nostru cel mai de preţ sunt oamenii, cadrele cu pregătirea cea mai înaltă, capabile să adopte hotărâri rapide şi de calitate. Activitatea continuă şi de succes a fost posibilă datorită modalităţilor moderne de lucru şi de organizare a muncii, a aplicării experienţelor şi a cunoştinţelor de nivel mondial şi a cadrelor specializate care reacţionează în timp util, extrem de eficient şi curajos. Rezultatele obţinute au creat premizele pentru stabililitatea întregii companii.

RĂSPUNDERE SOCIALĂ

Suntem dedicaţi progresului general al societăţii

Noi avem grijă de comunitatea în care trăim şi ne desfăşurăm activitatea şi suntem dedicaţi progresului general al societăţii în care activăm. Punctele noastre de lucru prin soluţiile lor de design modern contribuie în mod deosebit la schimbarea feţei oraşelor în care au fost deschise. Considerăm a fi obligaţiile noastre contribuţia la dezvoltarea şi modernizarea societăţii în ansamblu, participarea la punerea în mişcare a unei economii de piaţă de succes, precum şi respectarea mediului şi a societăţii în care trăim. Dedicarea noastră acestor principii se manifestă prin:

  • respectarea în activitate a celor mai înalte standarde etice
  • protecţia mediului
  • asigurarea unui mediu de lucru sigur şi sănătos pentru toţi angajaţii
  • investiţii în comunitate, proiecte şi oameni care contribuie la progres, dar şi acordarea sprijinului material şi de orice altă natură celor cărora acest ajutor le este cel mai necesar

Galerie foto