Cazare Lacu rosu

Floare De Colt ***

Cazare Lacu rosu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Lacu rosu: Floare De Colt ***.

Bucurandu-se de o minunata priveliste asupra Cheilor Bicazului, Pensiunea Floare de Colt (3 margarete) este amplasata la poalele Muntilor Hasmasul Mare si in apropierea Lacului Rosu, la o altitudine de 980m. Aerul tare de munte, peisajul montan deosebit, confortul si ospitalitatea gazdelor sunt garantia unui concediu reusit in aceasta zona a tarii.

Pensiunea Floare de Colt are o capacitate de cazare de 17 locuri in 7 camere cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, o camera cu 3 paturi un apartament cu doua camere. Toate camerele dispun de televizor, minibar si baie proprie, una dintre bai avand jacuzzi profesional.

Pensiunea mai dispune de un restaurant modern cu 100 de locuri cu semineu si orchestra proprie si o terasa cu 20 de locuri. In restaurantul pensiunii se servesc atat meniuri traditionale specifice zonei cat si meniuri a la carte.

La cerere, contra cost, pentru grupuri de 10 persoane, pensiunea organizeaza drumetii montane cu ghid turistic, plimbari cu sania sau cu caruta, excursii cu microbuz la manastirile din Moldova, la Barajul Bicaz sau la statiunile din imprejurimi: Baile Tusnad aflate la 100km departare, la Salina Praid aflata la 70km departare, Sovata aflata la 75km de pensiune sau la Borsec.

Galerie foto