Cazare Ciumani

Borostyan **

Cazare Ciumani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cazare Ciumani: Borostyan **.

Localitatea Ciumani se afla in judetul Hargita, la poalele muntilor Gurghiului. Suntem mandrii de izvoarele de apa minerala, de aerul curat si ospitalitatea localitatii.
Pensiunea noastra se afla vis-a-vis de capela din Ciumani, poarta secuiasca facuta in stil specific locatiei face ca intrarea pensiunii sa fie usor de recunoscuta. Cladirea si curtea spatioasa este amenajata astfel incat fiecare oaspete sa-si gaseasca confortul si relaxarea necesara.
Ciumani poate fi un punct de plecare ideala spre numeroase atractii turistice, pentru vizualizarea acestora va rugam sa accesati meniul Atractii Turistice, daca doriti sa vedeti mai multe imagini al pensiunii, o puteti face sub meniul Galerie, pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau e-mail sub meniul Contact.
Va asteptam cu drag!

Serviciile noastre

Avem la dispozitia musafirilor nostrii cinci camere cu paturi duble si trei bai, o bucatarie dotata pentru gatit, sufragerie si camera de zi cu posibilitati de a organiza diferite evenimente festive mai mici si o terasa spatioasa.
Curtea noastra este dotata cu loc pentru gratar, teren de joc pentru copii si locuri de parcare.
Pensiunea noastra ofera pe langa cazare de calitate toate conditiile pentru autogospodarire. Cu un acord prealabil putem oferi si cazare+mic dejun, cazare+demipensiune sau cazare+masa.
Pentru grupuri mai mici putem asigura microbus pentru excursii spre Lacu Rosu, Cheile Bicazului, Castelul Lazar, Pestera Sugo.

Acces

- Vest: Pe drumul national 13B din directia Praid spre Joseni si Ciumani.

- Nord: Pe drumul national 12 din directia Toplita de-a lungul vaii Muresului spre Ditrau, Lazarea, Joseni si Ciumani.

- Sud: Pe drumul national 12 din directia Miercurea Ciuc spre Ciceu, Sandominic, Izvorul Mures, Valea Stramba si Ciumani.

Galerie foto